Sprej za alergiju na ambroziju Lertal mogao bi postati i vaše brzo rješenje za očne simptome alergijskog konjuktivitisa, suhih, iritiranih i crvenih očiju.

Ako patite od alergije na ambroziju i suočavate se s iritiranim, suhim, i crvenim očima, Lertal sprej za alergiju može postati ključno rješenje za vaše tegobe. Ovaj sterilni oftalmološki sprej šprica se vrlo praktično. Na zatvorene oči. A sadrži tri prirodna sastojka koja djeluju sinergistički kako bi pružila olakšanje od upale oka i alergijskog konjunktivitisa.

Lertal sprej za alergiju je formuliran s posebnim sastojcima kako bi se ublažili simptomi alergijskog konjunktivitisa, uključujući suhoću, iritaciju i crvenilo očiju. Kako biste bolje razumjeli zašto je Lertal sprej odabir broj jedan za ublažavanje ovih simptoma, pogledajmo detaljnije sastojke koji čine ovaj proizvod tako učinkovitim.

Suhi ekstrakt sjemena crne koprive (Perilla): Perilla je biljka koja se tradicionalno koristi u borbi protiv alergijskih simptoma. Suhi ekstrakt njenih sjemenki pomaže ublažavanju iritacije očiju.

Hijaluronska kiselina: ova kiselina igra ključnu ulogu u osvježavanju i vlaženju suhih očiju te pruža brzi učinak na alergijske simptome na kapcima.

Liposomi: liposomi obnavljaju lipidni sloj suznog filma i omogućuju Perilli da dopre do površine rožnice, pružajući dodatno olakšanje od simptoma alergije.

Klinički dokazana učinkovitost Lertal spreja za alergiju čini ga pouzdanim izborom za sve koji se suočavaju s alergijama na ambroziju. Ovaj sprej omogućuje brzo djelovanje na simptome, uz poboljšanu hidrataciju i podmazivanje oka.

Zašto koristiti Lertal sprej za alergiju na ambroziju?

Lertal sprej za alergiju na ambroziju i druge alergene pruža brzo rješenje za očne simptome. Preporučuje se koristiti ga kod alergijskog konjunktivitisa. Također i ako primijetite suhoću, iritaciju i crvenilo očiju. Ovaj proizvod nudi olakšanje od neugodnih simptoma alergijske reakcije na ambroziju.

Tko može koristiti Lertal sprej za alergiju?

Lertal sprej je prirodni preparat koji je siguran za upotrebu i kod odraslih i kod djece. Svojom nježnom formulom, pogodan je za sve uzraste.

Kako koristiti Lertal sprej za alergiju?

Upotreba Lertal spreja je jednostavna. Samo udaljite bočicu približno 10 cm od oka i poprskajte tri do četiri puta dnevno na zatvoreno oko. Ovaj postupak će vam pomoći u očuvanju jasnog i udobnog vida, bez neugodnih simptoma alergije na ambroziju.

Zaboravite na nelagodu uzrokovanu alergijom na ambroziju. Lertal sprej za alergiju je tu da vam pruži olakšanje koje zaslužujete, nudeći brzu i dugotrajnu pomoć od očnih simptoma alergijskog konjunktivitisa.

Uživajte u svakodnevnim aktivnostima bez smetnji uz ovaj provjereni proizvod.

Pročitajte i >> Kliničke studije

Doznajte više o Lertal spreju za oči >> ljekarnaonline.hr/alergije/lertal-sprej

Za život bez simptoma alergije

Lertal sprej možete kupiti u najbližoj ljekarni ili online na ljekarnaonline.hr

Lertal sprej

Lertal sprej

Prije upotrebe pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.